Poulet en sauce et spaghetti au beurre – Chicken in sauce and butter spaghetti

On achète

4 morceaux de poulet (cuisses ou poitrines)

champignons

1 boîte de tomates broyées

On a

1 oignon

ail

pâtes longues

beurre

On fait

Dans un grand chaudron, cuire les pâtes selon les indications. Lorsque prêtes, ajouter un peu de beurre et mélanger. Réserver au chaud.

Entre-temps, dans une grande poêle à frire, faire dorer les morceaux de poulet 1 minute de chaque côté et réserver.

Dans la même poêle, chauffer l’oignon et les champignons 2 minutes. Ajouter les tomates et porter à ébullition.

Remettre les morceaux de poulet dans la sauce. Couvrir et cuire environ 15 minutes.

Servir avec les pâtes au beurre.

————————————————————————————–
we buy
4 chicken pieces (thighs or breasts)
mushrooms
1 can crushed tomatoes

we have
1 onion
garlic
long pasta
butter

we cook!
In a large pot, cook pasta as directed. When ready, add a little butter and mix. Keep warm.
Meanwhile, in a large skillet, brown the chicken pieces 1 minute on each side and set aside.
In the same skillet, heat the onion and mushrooms for 2 minutes. Add tomatoes and bring to boil.
Put the chicken in the sauce. Cover and cook about 15 minutes.
Serve with buttered pasta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: