Côtelettes de porc et haricots verts – Pork chops and green beans

On achète

4 côtelettes de porc

1 casseau de champignons

1 lb haricots verts

On a

huile ou beurre

1/2 oignon

On fait

Cuire les haricots verts dans une marguerite ou une casserole d’eau salée.

Émincer l’oignon et les champignons et sauter dans un peu d’huile ou de beurre.

Griller les côtelettes sur le BBQ ou à la poêle.

——————————————————–

we buy

4 pork chops

1 pint mushrooms

1 pound green beans

we have

oil or butter

1 / 2 onion

we cook!

Cook green beans in a steamer or a pot of salted water.

Mince the onion and mushrooms and cook in a little oil or butter.

Grill the chops on the grill or pan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: